Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED Γύρος εργοστασίων

Κίνα MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED Πιστοποιήσεις
Γεια, έλαβα το 150LM/W UFO highbay, κάλλιστα παρουσιάστηκαν και έγιναν κατά τρόπο πολύ έγκαιρο.

—— Charlene

Θα χρησιμοποιούσε προκλητικά πάλι τη σημαντική φιλική υπηρεσία, την εξαιρετικά χρήσιμη και καταπληκτική εργασία, πραγματικά ευτυχείς των χρησιμοποιημένων εκεί υπηρεσιών και θα συνεχιστεί.

—— Edward

Εμείς πολύ που εντυπωσιάζεται AM! Πολύ ευτυχής με αυτά τα φω'τα. Η τιμή είναι αρκετά καλά σε σύγκριση με τους άλλους πωλητές. Η Co. τεχνολογίας κρατών μελών, ΕΠΕ.

—— Jeck

Καλή συσκευασία, γρήγορα ναυτιλία και επαγγελματική υπηρεσία με τους ανθρώπους πωλήσεων τεχνολογίας κρατών μελών. Είμαι τόσο ευτυχής να αγοράσω τα φω'τα από την επιχείρησή σας.

—— Kevin

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα εγκατάσταση, εντελώς εργαστήριο διαδικασίας RHOS, με την πλήρη παραγωγή και ο εξοπλισμός δοκιμής, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής μεγάλης SMT παραγωγής, οι γραμμές συνελεύσεων των οδηγήσεων, εξοπλισμός γήρανσης των οδηγήσεων, διηλεκτρικός αντιστέκονται τον εξοπλισμό τάσης, τον εξοπλισμό δοκιμής πινάκων δοκιμής δόνησης, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, καθώς επίσης και την οπτική συσκευή ανάλυσης φάσματος των οδηγήσεων, Goniophotometers (ΔΟΚΙΜΉ IES).
  Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών τα επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού, καθώς επίσης και την παροχή των πλήρων στοιχείων και των εκθέσεων δοκιμής προϊόντων.

   

  Γύρος εργοστασίων

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Γραμμή παραγωγής

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Χρησιμοποιούμε το λογισμικό Dialux για να μιμηθούμε τη φωτεινή επίδραση, ώστε να σιγουρευτούν οι προτάσεις μας καλύπτουμε τις απαιτήσεις των πελατών.

  Το τμήμα PMC μας ακολουθεί την παραγωγή και μπορούμε να υποβάλουμε έκθεση σε σας ανά πάσα στιγμή για την παραγωγή από τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Έχουμε IQC, IPQC και OQC κατά τη διάρκεια της παραγωγής, εγγυάται τα προϊόντα.

  Έχουμε την κατά ένα μεγάλο μέρος ικανότητα και τελειώνουμε γρήγορα τα cargos σε σύντομο χρονικό διάστημα με την πεπειραμένη ομάδα παραγωγής μας.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

  Εξοπλισμός

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

   

  72 ώρες που γερνούν τη δοκιμή

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

   

  Τελειωμένη περιοχή

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

   

 • OEM / ODM

  Για το ODM, προσφέρουμε τη μεγάλη Ε&Α μας, και την εμπειρία κατασκευής για των προϊόντων σας.
  Για το cOem, το χωρισμένο τμήμα cOem μας προσφέρει σας τις άριστες υπηρεσίες, και στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Ο αρχικός κατασκευαστής το (ODM) σχεδίου είναι επιχείρηση ότι σχέδια και κατασκευάζει ένα προϊόν όπως διευκρινίζεται και τελικά ξανασημαδεμένος από μια άλλη εταιρία για την πώληση. Τέτοιες επιχειρήσεις επιτρέπουν στην εταιρία εμπορικών σημάτων για να παραγάγουν (είτε ως συμπλήρωμα είτε απλώς) χωρίς να πρέπει να συμμετέχουν στην οργάνωση ή το τρέξιμο ενός εργοστασίου.
  Κάθε χρόνο η ομάδα Ε&Α πηγής φωτισμού μας και η ομάδα Ε&Α λαμπτήρων σχεδιάζουν συνεχώς τα νέα προϊόντα όχι μόνο εστιάζουν στο σχέδιο πιεζοηλεκτρισμού και εμφάνισης, αλλά και δίνουν προσοχή στην πρακτική εφαρμογή του τέλους - χρήστης. Το ξενοδοχείο μας downlight είναι ένα καλό παράδειγμα από το, τα οπτικά συστατικά όπως τον ανακλαστήρα και το φακό πρόκειται εύκολα να αλλαχτούν για τον τελικό χρήστη.
  Συνεπώς, θα εφαρμόσουμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για κάθε προϊόν ODM σημαίνει ότι το προϊόν ODM μας για σας είναι απολύτως μοναδικό.

   

  ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Ο αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού το (OEM) είναι ένας όρος χρησιμοποιούμενος όταν κάνει μια επιχείρηση ένα μέρος ή ένα υποσύστημα που χρησιμοποιούνται στο τελικό προϊόν μιας άλλης επιχείρησης. Ο όρος χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, κάθε ένας από τους οποίους είναι σαφής μέσα σε ένα πλαίσιο. Ο όρος αναφέρεται μερικές φορές σε έναν κατασκευαστή μερών ή υποσυγκροτημάτων, μερικές φορές σε έναν τελικό κατασκευαστή συνελεύσεων, και μερικές φορές σε μια διανοητική κατηγορία περιλαμβάνοντας εκείνα τα δύο σε αντίθεση με όλους τους άλλους κατασκευαστές τρίτων των μερών ή των υποσυγκεντρώσεων από aftermarket.

  Εάν έχετε το σχέδιό σας και έχετε τα προβλήματα για την παραγωγή, μπορούμε υπεύθυνος για την παραγωγή μόνο για σας. Έχουμε 5 έτη εμπειρίας cOem, θα μπορούσε να σας προσφέρει τη σταθερή ποιότητα και την καλύτερη απόδοση.

 • Ε & Α

  MINSENS είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στον οδηγημένο φωτισμό. MINSENS έχουν μια ομάδα Ε&Α με περισσότερους από 5 επαγγελματικούς μηχανικούς με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην Ε&Α MINSENS των οδηγήσεων που συμμετέχονται στην Ε&Α και η παραγωγή του φωτισμού των οδηγήσεων, μέσω της τεχνολογίας και της εμπειρίας που συσσωρεύθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών, παγιοποιήσαμε μια ικανή, πεπειραμένη, άριστη επαγγελματική τεχνική ομάδα τεχνολογίας. Η δονούμενη ομάδα, με τη θαυμάσια τεχνολογία του, άριστη δυνατότητα να εγγυηθεί η αξιοπιστία και η σταθερότητα των προϊόντων μας.

  MINSENS να είστε κύριοι των ισχυρών ικανοτήτων της ηλεκτρονικής τεχνολογίας δύναμης και της ισχυρής ισχύος Ε&Α των σχετικών προϊόντων, με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όλων των προϊόντων μας. Η σπονδυλική στήλη της τεχνολογίας μας έχει το βαθύ θεωρητικό ίδρυμα, την πλούσια πρακτική εμπειρία, τις καινοτόμες ιδέες έρευνας και ανάπτυξης, επαγγελματική τελειότητα που είναι η ισχυρή τεχνική υποστήριξη του εμπορικού σήματος MINSENS.

   

  Ομάδα Ε&Α SUNPER συμπεριλαμβανομένου:
  Ηλεκτρονικός μηχανικός
  Μηχανικός σχεδίου συσκευασίας
  Δομικός μηχανικός
  Εξεταστικός μηχανικός δειγμάτων
  Μηχανικός διοικητικού σχεδίου θερμότητας

   

  MINSENS η επιχείρηση σύλλεξε μια ομάδα διευθυντών και τεχνικού προσωπικού που έχουν εργαστεί στη βιομηχανία των οδηγήσεων για πολλά χρόνια ως βασικός ρόλος. Ανάμειξη των ταγματαρχών: φυσικός, θερμικός, οπτικός, μηχανικός, ηλεκτρονικός και ούτω καθεξής. Τα διεπιστημονικά ταλέντα θέτουν στερεά θεμέλια για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bruce

Τηλ.:: +86 15102709251

Φαξ: 86-020-36863488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)